Cartea domnişoarei necunoscute.

Un băiat a intrat odată într-o bibliotecă şi a luat o carte să o citească. A rămas fascinat, dar nu de conţinutul cărţii ci de anumite notiţe scrise pe marginea foilor, erau gînduri despre viaţă, despre oameni, despre dragoste. La sfîrşitul cărţii era şi numele persoanei care a scris aceste notiţe. Era o fată. Acest băiat a găsit adresa ei, i-a scris o scrisoare şi i-a spus că ar vrea s-o cunoască mai mult. Ea i-a răspuns, şi au început să comunice prin intermediul scrisorilor. El i-a cerut de cîteva ori poza ei, însă ea a refuzat să i-o dea. În cele din urmă ei au hotărît să se întîlnească şi fata i-a spus că o va recunoaşte după trandafirul pe care îl va avea la ea. Băiatul a mers la locul de întîlnire, a luat cu el şi cartea acelei fete, şi la început nu vedea pe nimeni, la un moment dat a văzut o fată blondă, cu ochii albaştri, frumoasă, îmbrăcată într-o haină verde. Numai că nu avea nici o floare la ea. a vrut să se apropie de ea, însă tot atunci a observat o doamnă de vreo 40 de ani, cu un trandafir în mînă. A rămas dezamăgit, însă s-a gîndit el, că o iubea pe aceasta persoană pentru inima ei, şi odată ce a văzut inima ei în atîtea scrisori a hotărît să se apropie. S-a apropiat şi i-a spus – „Eu sunt băiatul care ţi-am scris scrisorile, şi tu cred că eşti persoana a cărei carte este aceasta. Mă bucur că însfîrşit te-am întîlnit”. La care doamna i-a răspuns – „De fapt nu sunt eu persoana pe care o cauţi, o domnişoară în haină verde mi-a dat această floare s-o ţin şi mi-a spus că dacă se va apropia vreun băiat să-i spun cine defapt a dat această floare”

Reclame

About Cucos Vitalie

Vreau să ajut oamenii să descopere ceea pentru ce Dumnezeu i-a creat și să-i încurajez să trăiască pentru scopul dat de Dumnezeu!

Posted on 21 Februarie 2011, in Istorioare. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. G.Cesbron spunea: „O fata e frumoasa ca ziua, o femeie – ca noaptea”…….probabil acel tanar prefera mai mult lumina zilei decat intunericul noptii…)))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: